Fönster Skellefteå

Din fönsterleverantör i Skellefteå

Fönster

Dåliga fönster är något som i allra högsta bidrar till en sämre ekonomi och där en ekonomisk förlust ackumuleras på grund av högre uppvärmingskostnader. Kort och gott så åker den varma luften infrån ditt hus ut genom dina fönster och kall luft utifrån kommer in. Dessutom så medför även dåliga fönster en stor kostnad för underhåll – färg för att måla, kittning, slipredskap och exempelvis olja och verktyg att skrapa med.

Det är helt enkelt en dålig investering att dras med sämre, uttjänta fönster och här har vi inte ens räknat in de timmar som man måste lägga på underhållet i fråga. Visst finns det roligare saker att lägga tiden på än att skrapa och måla om gamla fönster?

Fönsterlån

Dock – ett byte av fönster medför en kostnad och det är något som vi är väl medvetna om. Därför erbjuder vi våra kunder ett så kallat fönsterlån. Finns inte det nödvändiga sparkapitalet eller möjligheten att låna pengar hos banken så kan vi hjälpa till att bryta det ekonomiska dödläget som uppstått.

Att elda för kråkorna är inget alternativ och vi kan hjälpa dig att komma ur det välkända Moment 22 som uppstår då du betalar för mycket i underhåll och energi – men där du inte har de ekonomiska musklerna för att vända den negativa spiralen. Kontakta oss så berättar vi mer om vårt fönsterlån.